Poradna Jelen prací prášek na barevné prádlo 5 kg

Autor: David TB | Vloženo: 21.06.2020 000 08:38 | Témata: Poradna Jelen prací prášek na barevné prádlo 5 kg

David TB

David TB

Nerozpuštění prášku

Dobrý den. Měl bych prosím dotaz. Nevím, zda jsem si toho předtím nevšimnul, ale u předchozí "várky", tedy jiného balení, které jsem vypotřeboval, se mi tuším, nedělo to, co se mi děje u tohoto balení.
Prášek se mi za žádných okolností zcela nerozpustí, pračka a prádlo je poté plné nerozpuštěných zbytků - jakoby kamínků, lupínků či zkrátka menších kousků tohoto prášku. Zkusil jsem experiment a vyzkoušel prášek nasypat do barelu s horkou vodou (více jak 70 °C) a míchal a míchal... a poté prolil sýtkem a opět zůstalo velké množství nerozpuštěných těchto "lupínků, kamínků, zbytků" prášku. Takže ani při vysoké teplotě se zkrátka tento prášek nechce rozpustit, a to ani s použitím nama.
Může se jedna o výrobní vadu dané várky nebo je to problém obecně sypkého prášku jelena? Docela mi to vždy zaneřádí pračku a samozřejmě i z prádla poté musím střepávat tyto nerozpuštěné kousky prášku.
Můžete mi, prosím, poradit, proč se prášek ani při teplotě 70 °C nechce rozpustit a zůstává poměrně dost malých tvrdých lupínků tohoto prášku?

Děkuji

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.